Головна » 2016 » Травень » 27 » НКРЕКП: Набрала чинність Процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення
13:27
НКРЕКП: Набрала чинність Процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення

Процедура встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженапостановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), від 24.03.2016 № 364, сьогодні офіційно оприлюднена в «Офіційному віснику України» за № 39, ст. 1510.

Ця Процедура набрала чинності з дня її офіційного опублікування.

Дана Процедура застосовується НКРЕКП при встановленні тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Дія Процедури поширюється на суб’єктів господарювання, які отримали у встановленому законодавством порядку ліцензії на провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення та ліцензування діяльності яких здійснюється НКРЕКП.

Процедура визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення (у тому числі за затвердженими формами), і порядок та терміни проходження таких документів, та їх розгляд.

У розрахунках тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення не враховуються витрати на провадження неліцензованого виду діяльності з надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та витрати на провадження іншихнеліцензованих видів діяльності.

Постанова № 364 зареєстрована у Міністерстві юстиції України 27.04.2016 за № 643/28773.

При цьому втрачає чинність постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 29.11.2013 № 253 «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

Також варто зазначити, що постанова № 364 оприлюднена на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua, а також буде оприлюднена в офіційному друкованому ЗМІ Комісії – «Інформаційному бюлетені НКРЕКП».

Фахівці нашої юридичної компанії завжди готові здійснити для Вас аналіз змін у чинному законодавсті.

З повагою,

Богдан Дорошенко
Юридична компанія "LSperanza"
 
Контактні дані:
79041, м. Львів, вул. Героїв УПА 73, корп.8 офіс 302
тел. 0969166144
Переглядів: 568 | Додав: bodiklviv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наші партнери:
  • ТОВ "Трайдент ХІТ"
  • ТОВ "Транспроект"
  • ПП "Троя-Іф"
  • ОП "Український музичний альянс"
  • ЛКП ТФ "Львівспецконунтранс"
  • Первомайська трикотажна фабрика
Наші контакти:
Юридична компанія "La Speranza"
79041, м. Львів, вул. Героїв УПА 73, корп.8 офіс 302



Тел: 0969166144

e-mail: lasperanza.lviv@gmail.com

URL: //lak.ucoz.com

Карта: